Direct naar de content
icon search white
9 september 2024 - Nieuws

Frank Hermans: Manager Innovatie bij PinkRoccade Ruimte & Omgeving

Op 1 juni van dit jaar is onze nieuwe collega Frank Hermans gestart bij PinkRoccade Ruimte & Omgeving. Benieuwd naar zijn rol en waar hij de focus op heeft liggen? We stellen hem graag aan jullie voor.

Frank's carrière speelde zich altijd af in de commerciële sector. De laatste 17 jaar stuurde hij een team aan dat zich richtte op het publieke domein, specifiek op HRM, salarissoftware en dienstverlening.

Frank kreeg bij Pink een nieuwe rol
Zijn focus ligt nu op productontwikkeling en innovaties voor onze belastingpropositie. Dit in co-creatie met verschillende overheidsorganisaties en businesspartners.

Hij gaat graag in gesprek met bestaande en potentiële klanten
Zijn doel: de verschillende uitdagingen en verwachtingen van moderne SaaS-applicaties bespreken. Deze inzichten deelt hij vervolgens tijdens overleggen over de roadmap met het team van developers. Frank: “De developers in ons team staan open voor vernieuwing en schakelen snel. Dit geeft mij veel energie.”

In zijn vrije tijd is Frank vaak te vinden op de Veluwe
Hij is daar bijna ieder weekend met zijn vrouw. Frank: “Samen genieten we van de mooie bosrijke omgeving door te wandelen of te fietsen.”

Welkom in ons team Frank!

Deel via: